Accountancy

Start je een eigen bedrijf en heb je behoefte aan financieel-administratieve ondersteuning? Of heb je een bedrijf en ervaar je dat wetten en regels je werk ingewikkeld maken? Vind je het lastig om tot een goede jaarrekening te komen of kost de administratie te veel tijd en energie? Of wil je de jaarrekening goed begrijpen om betere beslissingen over je bedrijf te kunnen nemen?

Wij denken dat financieel-administratief werk soms onnodig als ingewikkeld wordt ervaren. Het doel van effectieve financiële administratie is ervoor zorgen dat de middelen van een organisatie zo goed mogelijk worden ingezet om strategische doelstellingen te bereiken. Onze ervaring is dat veel organisaties worstelen met financieel beheer omdat ze onvoldoende expertise en/of tijd hiervoor hebben. We zijn van mening dat vereenvoudiging en digitalisering van financieel-administratieve processen essentieel is voor het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van een organisatie. We helpen daarom naast de jaarrekening ook met projectafrekeningen, met de salarisadministratie of met het samenstellen van managementinformatie; steeds maken we inzichtelijk wat er precies gebeurt. Zodat jij je kan richten op jouw expertise.

JAARREKENING

We helpen niet alleen met het samenstellen, beoordelen of controleren van een jaarrekening. We zorgen er ook voor dat je je eigen jaarrekening begrijpt, zodat je zelf in staat bent te bepalen wat goed is voor jouw bedrijf.

LOON- EN SALARISADMINISTRATIE

We verzorgen alles voor je wat te maken heeft met loonbetalingen. Van salarisstrook tot belastingaangifte en betaalbestand; van ziekmelding tot pensioenregeling.

CONTROLE

Voor culturele instellingen en andere organisaties voeren wij jaarrekening- en projectcontroles uit volgens de wettelijke standaarden en de specifieke eisen van de subsidienten en financiers. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een controle van de royaltyafrekening voor het gebruik van je merknaam of een rechtenafrekening.

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Heb je administratieve werkzaamheden die je liever uitbesteed aan een ervaren iemand met kennis van jouw sector en aangelegenheden? We bieden je een vast aanspreekpunt, iemand die desgewenst de werkzaamheden op je eigen kantoor kan komen uitvoeren. We zetten in op het efficiënt gebruik van de nieuwste automatiseringsmogelijkheden met directe bankkoppelingen, scan en herken van facturen, en online inzicht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie