Accountancy

Start je een eigen bedrijf en heb je behoefte aan financieel-administratieve ondersteuning? Heb je een bedrijf en ervaar je dat wetten en regels je werk ingewikkeld maken? Vind je het lastig om tot een goede jaarrekening te komen? Wil je de jaarrekening goed begrijpen om betere beslissingen over je bedrijf te kunnen nemen?

We denken dat financieel-administratief werk soms onnodig als ingewikkeld wordt ervaren. We helpen daarom niet alleen met het samenstellen, beoordelen of controleren van een jaarrekening; we zorgen er ook voor dat je je eigen jaarrekening begrijpt, zodat je zelf in staat bent te bepalen wat goed is voor jouw bedrijf. We helpen ook met projectafrekeningen, met de salarisadministratie of met het samenstellen van managementinformatie; steeds maken we inzichtelijk wat er precies gebeurt.

JAARREKENING

We helpen niet alleen met het samenstellen, beoordelen of controleren van een jaarrekening. We zorgen er ook voor dat je je eigen jaarrekening begrijpt, zodat je zelf in staat bent te bepalen wat goed is voor jouw bedrijf.

LOON- EN SALARISADMINISTRATIE

We verzorgen alles voor je wat te maken heeft met loonbetalingen. Van salarisstrook tot belastingaangifte, van ziekmelding tot pensioenregeling.

CONTROLE

Behalve de controle van de jaarrekening, zijn er nog andere afrekeningen die je kunt laten controleren. Denk aan een eindafrekening voor een subsidieverstrekker. Of aan de royaltyafrekening voor het gebruik van je merknaam.

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Heb je administratieve werkzaamheden die je liever uitbesteed aan een ervaren iemand? We bieden je een vast aanspreekpunt, iemand die de werkzaamheden op je eigen kantoor kan komen uitvoeren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie