Verhaal Kamphuis & Berghuizen

Binnen Kamphuis & Berghuizen ontstond op een natuurlijke manier een duidelijke focus. Een van de eerste klanten van het bedrijf was een artiest die aardig begon te verdienen en die de financiën goed op orde wilde hebben. Het merendeel van de klanten bestaat nu uit culturele instellingen, artiesten, beeldend kunstenaars, musici, presentatoren, film- en televisiebedrijven en beroepssporters.

Kernwaarden

Daadkrachtig. Vakkunstig. Teamspirit. Een beetje anders.

Visie & Missie

Met nieuwe ontwikkelingen nog meer tijd voor persoonlijke aandacht en het begrijpelijk maken van financiële zaken.

Medewerkers

De medewerkers van Kamphuis & Berghuizen zijn leuke, hardwerkende personen die graag klanten helpen. Zijn of haar ontspannen en betrokken houding maakt het gemakkelijk voor klanten om zich op hun gemak te voelen bij het stellen van vragen en het krijgen van de antwoorden die ze nodig hebben. Dit brengt rust en orde op financieel gebied, omdat zaken goed geregeld zijn en op een eenvoudige manier wordt uitgelegd hoe het geregeld is. Onze medewerkers zijn bovendien altijd up-to-date van wat er speelt op financieel gebied.

Vacatures

Als accountants en belastingadviseurs proberen we continu onze grenzen te verleggen; op zoek naar boeiende uitdagingen en interessante klanten. Wij zien onszelf als een jong hecht kantoor dat op een vernieuwende wijze een hoge kwaliteit dienstverlening nastreeft met een inspirerende klantengroep. Kom jij het Kamphuis & Berghuizen team versterken?

Locaties

Vanuit twee kantoren – in Hilversum en Amsterdam – en met een breed internationaal netwerk van adviseurs, bedient Kamphuis & Berghuizen veel trouwe en inspirerende klanten.