Fiscaal

Wil je weten én begrijpen waar je aan toe bent als het gaat om te betalen belastingen? We helpen je graag om het inzichtelijk te maken. Daarnaast kan goed belastingadvies je veel geld besparen. Als we bij het nakijken van de jaarrekening of bij een belastingaangifte een mogelijke belastingbesparing of winstoptimalisatie signaleren, hoor je het snel.

De fiscale regels voor media en culturele instellingen wijken af van de algemene regels; ook voor de belastinginspecteur is dit domein geen gesneden koek. We zijn creatief op ons terrein en komen met vakkunstige oplossingen. Onze kennis is altijd up-to-date is en we zijn gefocust op culturele en entertainmentsector; we lopen vooruit op nieuwe ontwikkelingen.

AANGIFTEN

De aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting stellen we zorgvuldig voor je samen. Benieuwd welke keuzes je hebt met het oog op je belastingaangiften?

ADVISERING

Begrijpelijke uitleg van vakkunstige oplossingen. Omdat je wilt weten waar je aan toe bent en omdat je niet te veel belasting wilt betalen.

BEGELEIDING BELASTINGCONTROLE

Schrik je van een controle door de Belastingdienst? Dat is meestal niet nodig. In redelijkheid en goed overleg komen we tot optimale resultaten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie