Advisering

Sta je op het punt belangrijke strategische beslissingen te nemen? De koop of verkoop van een bedrijfsonderdeel, een fusie of een wijziging van de ondernemingsstructuur? Dan wil je de precieze cijfers kennen én begrijpen. Je wilt weten welke risico’s je loopt en hoe je die in de hand houdt. Ook in je bestaande bedrijf, zoals het is en blijft, kun je de behoefte hebben meer grip te krijgen op de risico’s die je aangaat.

Heb je een nuchtere kijk op de zaak nodig om overzicht te krijgen en risico’s goed te kunnen inschatten? We weten wat er speelt in de sector en hebben een objectieve instelling. We gebruiken onze kennis en ervaring om een eenvoudig, helder advies te geven. Zonder dat we in details verzanden, krijg je het inzicht dat je nodig hebt om goede beslissingen te nemen.

WAARDERING

Heb je een grondige waardebepaling nodig? Een waardering die gebaseerd is op feiten, die inzicht verschaft en die overeind blijft staan in onderhandelingen?

DUE DILIGENCE

In een ‘boekenonderzoek’ checken we de cijfers en brengen we de risico’s in kaart voordat je besluit wel of niet te kopen. Zodat je weet met welke risico’s je hebt te maken in je huidige wijze van bedrijfsvoering.

OVERNAMEBEGELEIDING

Wanneer je je bedrijf of een onderdeel daarvan wil verkopen, wil je de optimale verkoopprijs ontvangen. We begeleiden je in dat proces.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie