Daadkrachtig

Persoonlijk & oplossingsgericht

We hebben de durf en de daadkracht om met oplossingen te komen die de behoeften van onze klanten 100% dekken. Op het moment, maar soms ook voordat, de klant behoefte heeft staan wij klaar met advies.

We beseffen dat niet wij, maar onze klant een probleem heeft als wij ons werk niet goed doen, we geven daarom nooit op. Soms is een klus ingewikkeld en ook dan gaan we enthousiast door om die klus te klaren. Alles voor het resultaat. We hebben steeds het vertrouwen dat het, met onze deskundigheid, altijd goed komt voor onze klant.

Met Kamphuis & Berghuizen richten we ons op de mediawereld, artiesten en culturele instellingen. Creatievelingen hebben vaak voelsprieten voor het non-verbale; zij ontdekken onze energie en integriteit, doordat we een klik met elkaar hebben.

Vakkunstig

Inventief met een nuchtere kijk

In de wereld van kunst, cultuur en media bestaat behoefte aan onze nuchtere kijk op financiële en fiscale zaken. Hiermee brengen we kalmte en orde op financieel terrein. Vertrouwen dat de financiële zaken goed op orde zijn, geeft onze klanten rust.

We zijn creatief op ons terrein, we komen met vakkunstige oplossingen. De fiscale regels voor media en culturele instellingen wijken af van de algemene regels; ook voor de belastinginspecteur is dit domein geen gesneden koek. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en daarbij lopen we vooruit op nieuwe ontwikkelingen.

We creëren steeds een voorsprong door kennis en ervaring inventief toe te passen.

Een beetje anders

Verfrissend & vooruitstrevend

Kamphuis & Berghuizen is anders dan andere kantoren. We zijn uit jong enthousiasme ontstaan en blijven met frisse bevlogenheid voortbestaan.

Onze focus op de creatieve sector vraagt om mensen die openstaan voor verandering en die het nieuwe durven uit te proberen. Ondanks de regels waar iedereen zich aan moet houden, werken we niet volgens een vast stramien. Voor iedereen is er ruimte om zelf invulling te geven aan de actuele uitdagingen. Verfrissend, in een markt waarin dat niet gewoon is.

Onze klanten willen graag op een visueel aantrekkelijke manier meegenomen worden in hun financiële status. We maken de zaken eenvoudig en helder. Het is altijd inzichtelijk wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat zo doen.

Klanten weten hoe ze ervoor staan en hoe alles geregeld is.

Teamspirit

Kleurrijk samenspel

Bij Kamphuis & Berghuizen is zowel de manier van werken als de sfeer op kantoor informeel. Natuurlijk heb je aandacht voor je klanten en zorg je ervoor dat je kennis altijd up-to-date is. We doen er alles aan om samen succesvol te zijn, we willen winnen. De energie is er en we kunnen op elkaar rekenen.

We hebben er als team plezier in. We werken met een mooie mix van mensen uit alle generaties. Verschillende karakters – met een diversiteit in gerespecteerde meningen en ideeën – vormen een kleurrijk samenspel.

Onze klanten voelen zich thuis bij ons, de sfeer is gemoedelijk en familiair. We gaan op een persoonlijke manier met elkaar om.