Advisering

Heb je te maken met omstandigheden die afwijken van de reguliere? Een goed belastingadvies kan veel geld besparen. Voordat we aan zo’n advies gaan werken, maken we samen de afweging – in begrijpelijke taal – of dat advies voldoende voordeel kan opleveren.

Zoals eerder beschreven, de fiscale regels voor artiesten wijken af van de algemene regels. Als adviseur gericht op deze sector hebben we een duidelijke voorsprong, in kennis en in ervaring om te kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. We hebben al mooie stunts uitgehaald.

Expats 

Werk je zelf als expat of maak je gebruik van de diensten van expats? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor ondersteuning en advies. Daarbij kun je denken aan begeleiding van expats of aan advies over belastingen of sociale verzekeringen. En specifieker, over het optimaliseren van het arbeidsvoorwaardenpakket, het ‘30%-ruling’ belastingvoordeel, onkostenvergoedingen, loon in natura of over de inlenersaansprakelijkheid (Wet Ketenaansprakelijkheid). We helpen je ook bij het procederen tegen de Belastingdienst of het UWV.

Estate planning

Benieuwd welk deel van je vermogen nodig is in je bedrijf en welk deel eventueel een andere bestemming kan krijgen? Kan er al een deel overgeheveld worden naar de volgende generatie of naar een goed doel? Daar kunnen we samen naar kijken. Als je dat goed organiseert kan dat veel successierecht besparen.