Advisering

Heb je te maken met omstandigheden die afwijken van het reguliere? Een goed belastingadvies kan veel geld besparen. Voordat we aan zo’n advies gaan werken, maken we samen de afweging – in begrijpelijke taal – of dat advies voldoende voordeel kan opleveren.

Zoals eerder beschreven, de fiscale regels voor artiesten wijken vaak af van de algemene regels. Als adviseurs gericht op deze sector hebben we een duidelijke voorsprong, in kennis en in ervaring om te kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. We hebben al mooie successen weten te behalen. Ook specifieke vragen over internationaal werken en zakendoen, en de toepassing van belastingverdragen voor de entertainment en culturele sector kunnen wij snel en effectief oplossen vanuit onze specifieke expertise.

En mochten er verschillen van mening zijn over de toepassing van een belastingregel dan kunnen we ook ondersteunen in het procederen tegen de Belastingdienst of het UWV.

Expats 

Werk je zelf als expat of maak je gebruik van de diensten van expats? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor ondersteuning en advies. Daarbij kun je denken aan begeleiding van expats of aan advies over belastingen of sociale verzekeringen. En specifieker, over het optimaliseren van het arbeidsvoorwaardenpakket, het ‘30%-ruling’ belastingvoordeel, onkostenvergoedingen, loon in natura of over de inlenersaansprakelijkheid (Wet Ketenaansprakelijkheid).

Estate planning

Benieuwd welk deel van je vermogen nodig is in je bedrijf en welk deel eventueel een andere bestemming kan krijgen? Kan er al een deel overgeheveld worden naar de volgende generatie of naar een goed doel? Daar kunnen we samen naar kijken. Als je dat goed organiseert, kan dat veel rust geven op het financiële vlak en daarnaast ook successierecht besparen.