Administratieve ondersteuning

Heb je administratieve werkzaamheden die je liever uitbesteed aan een ervaren iemand met kennis van de sector? Zoals de aangifte omzetbelasting, projectbegrotingen of het samenstellen van managementinformatie die daadwerkelijk gebruikt wordt? We bieden je een vast aanspreekpunt, iemand die de werkzaamheden – als je dat wilt – op je eigen kantoor kan komen uitvoeren. Dan gaat het om het voeren van de administratie oftewel het verzamelen, vastleggen, verwerken en verstrekken van informatie; om je bedrijf te kunnen besturen of er verantwoording over af te kunnen leggen.

Veel managers weten niet welke managementinformatie beschikbaar is of hoe ze de beschikbare informatie goed kunnen gebruiken. We helpen door te adviseren over kpi’s, door de juiste informatie samen te stellen of door de systemen die de managementinformatie samenstellen of analyseren, te helpen verbeteren. De juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon. Vraag gerust waar we nog meer mee kunnen helpen.

Risk management

De inrichting en de werking van de administratieve organisatie is van groot belang voor de beheersing van de risico’s die je met je organisatie loopt. De impact van de risico’s kan erg groot zijn en kan dan zelfs de continuïteit in gevaar brengen. De uitvoering van een risicoanalyse kan veel inzicht geven en biedt een goed uitgangspunt om de risicobeheersing effectief en efficiënt te organiseren.

We beschrijven je bedrijfsprocessen en administratieve organisatie, voeren de risicoanalyse uit en adviseren over de nodige beheersmaatregelen. Daarmee waarborg je de continuïteit van je bedrijfsactiviteiten en richt je je op winstmaximalisatie en groei, stabilisatie van je cashflow, de juiste naleving van wet- en regelgeving en sociale betrokkenheid.