Midden- en kleinbedrijf

Heb je een bedrijf dat tot het midden -en kleinbedrijf behoort en heb je – zonder dat je te maken hebt met allerlei specifieke regelingen – ook behoefte aan orde en rust op financieel gebied en aan goed belastingadvies? Of heb je behoefte aan ondersteuning bij een overname of fusie? We werken ook voor veel niet-culturele MKB-bedrijven en houden de ontwikkelingen daar ook scherp in de gaten, de financiële en fiscale zaken die voor iedere ondernemer gelden.

Zakelijke dienstverlening

Je administratieve verplichtingen groeien, regels veranderen, grensoverschrijdende arbeid, fusies en overnames? Wij ondersteunen je bij de nodige aanpassingen in je organisatie en bij je besluitvorming. We ondersteunen met automatiseringsmogelijkheden om de administratie te vereenvoudigen en te versnellen en je werk uit handen te nemen.

Vrije beroepen

Als (para)medicus, architect, jurist, consultant of andere vrije beroepsbeoefenaar lopen privé en zakelijk vaak door elkaar. Welke investeringen zijn verantwoord? Wat is de meest voordelige fiscale structuur? Wat komt er kijken bij de verkoop van een praktijk? We helpen je te structureren en geven advies.

Handelsondernemingen

Naast de uitdagingen die er toch al zijn in de retail- en detailhandel, wordt ook steeds meer verwacht dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt en verscherpen de externe financiële eisen. We helpen je graag de strategie af te stemmen op veranderende omstandigheden.

Productieondernemingen

Doe je projecten die met veel risico’s gepaard gaan? Loop je tegen scherpe prijsconcurrentie en lage winstmarges aan? We geven inzicht in de risico’s en hoe die te beheersen. En we ondersteunen je bij strategische vraagstukken.

Vastgoed

Al je aandacht en energie richten op het beheer en de ontwikkeling van vastgoed? Zodat het rendement van je investering zo hoog mogelijk is, terwijl de kosten laag blijven? Met een optimale financieringsstructuur? We kunnen je goed adviseren.

Vermogende particulieren

Eerder stoppen met werken, emigreren naar het buitenland, of het regelen van je nalatenschap. Zaken die consequenties kunnen hebben voor je vermogen. We geven je graag een persoonlijk en onafhankelijk advies.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie