Amsterdam

Vanuit Utrecht (A2)

AmsterdamVolg de A2 richting Amsterdam. Volg de aanwijzingen Zaanstad A10 Rai Den Haag E35 Ring Amsterdam. Volg de aanwijzingen Ring Amsterdam (Zuid) Afritten S101 t/m S109 Rai Den Haag A10. Neem na ca. 2 km de afslag S109 Buitenveldert Rivierenbuurt Rai. Volg verder borden richting Centrum en houd daarna het Concertgebouw aan. De Jan Willem Brouwersstraat is een zijstraat van de Van Baerlestraat. Komende vanaf het Museumplein is het de straat rechts van het Concertgebouw. Schuin tegenover de artiesteningang van het Concertgebouw vindt u ons kantoor.

Vanuit Amersfoort (A1)

Volg de A1 richting Amsterdam. Volg de aanwijzingen E231 Diemen Amsterdam A1. Volg de aanwijzingen E35 Ring Amsterdam (Oost) Afritten 101 t/m S113. Neem na ca. 6 km de afslag S109 Buitenveldert Rivierenbuurt Rai.
Volg verder borden richting Centrum en houd daarna het Concertgebouw aan. De Jan Willem Brouwersstraat is een zijstraat van de Van Baerlestraat. Komende vanaf het Museumplein is het de straat rechts van het Concertgebouw. Schuin tegenover de artiesteningang van het Concertgebouw vindt u ons kantoor.

Vanuit Pumerend (A8)

Volg de A8 richting Amsterdam. Volg de aanwijzingen Den Haag A10 Ring Amsterdam (West) Centrum. Neem na ca. 10 km de afslag S108 Buitenveldert VU Oud Zuid Olypmisch Stadion. Volg verder borden richting Centrum en houd daarna het Concertgebouw aan. De Jan Willem Brouwersstraat is een zijstraat van de Van Baerlestraat. Komende vanaf het Museumplein is het de straat rechts van het Concertgebouw. Schuin tegenover de artiesteningang van het Concertgebouw vindt u ons kantoor.

Vanuit Den Haag (A4)

Volg de A4 richting Amsterdam. Volg de aanwijzingen Rai A10 Amersfoort Ring Amsterdam (Zuid) Afritten S108 t/m S115. Neem na ca. 2 km de afslag S108 Buitenveldert VU Oud Zuid Olypmisch Stadion. Volg verder borden richting Centrum en houd daarna het Concertgebouw aan. De Jan Willem Brouwersstraat is een zijstraat van de Van Baerlestraat. Komende vanaf het Museumplein is het de straat rechts van het Concertgebouw. Schuin tegenover de artiesteningang van het Concertgebouw vindt u ons kantoor.

Auto: parkeren kunt u in Q-park Museumplein, ingang aan de Van Baerlestraat.

Tram: lijn 3, 5, 12, 16 of 24, halte Museumplein.

Bus: lijn 145 of 172.