Teamleider controlepraktijk (32-40)

Locatie: Hilversum

WORD EEN ONMISBARE SCHAKEL IN ONZE CONTROLEPRAKTIJK

Wil jij actief bijdragen aan de boeiende wereld van media, entertainment, kunst en cultuur? Bij ons krijg je de kans om samen te werken met ervaren professionals: een doorgewinterde manager en een partner die je ondersteunen in je professionele ontwikkeling. Hier ben je geen toeschouwer; je bent het centrale element van het controleproces. Je bevindt je midden in het werkveld, bij onze uiteenlopende klanten, waar je belangrijke uitvoerende taken op je neemt.

JOUW ROL

Jij draagt ons kwaliteitsoogmerk en zorgt dat onze visie en beleid op de juiste manier worden uitgedragen naar zowel collega’s als externe partijen. Met jouw natuurlijke communicatie- en leiderschapsvaardigheden ben jij het aanspreekpunt voor onze gewaardeerde cliënten en vervul je een voorbeeldrol voor de rest van het team.

Jij bent medebudgetverantwoordelijk, en dat betekent dat jouw inzichten en expertise een cruciale rol spelen in onze financiële planning en strategie. Maar dat is niet alles! Jij bent ook verantwoordelijk voor het verbeteren van onze ICT- en vakinhoudelijke kwaliteit, zowel op het niveau van de controle-dossiers als in de gehele praktijk. Jouw werkzaamheden zijn naast uitvoerend ook voornamelijk begeleidend van aard, waardoor jij niet alleen je eigen vaardigheden ontwikkelt, maar ook die van je team versterkt.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Kamphuis & Berghuizen ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van ons hechte team.  We investeren graag in onze medewerkers. Als je bij ons komt werken, kun je rekenen op:

 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 verlofdagen op basis van een 40-urige werkweek en een uitstekende pensioenregeling.
 • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien en je professioneel te ontwikkelen.
 • Zelf auto uitkiezen binnen jouw leasebudget.
 • Een maandelijkse telefoonvergoeding.
 • Een gezellige werkomgeving waar we samen lunchen, tafelvoetballen of genieten van een wandeling over de hei.
 • Regelmatige uitjes en borrelsmet je collega’s.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

 • Je bent studerend voor Register Accountant.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring.
 • Analytisch vermogen en nauwkeurigheid zijn jouw sterke punten.
 • Je gedijt in een leuke teamomgeving.
 • Je beschikt over vakkennis en neemt initiatief.
 • Uitstekende contactuele vaardigheden, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn essentieel.
 • Het goed kunnen werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties is een belangrijke voorwaarde voor deze functie.

WIE ZIJN WIJ?

Bij Kamphuis & Berghuizen werken we met passie aan financiële orde en rust om onze klanten verder te helpen. We richten on dagelijks met enthousiasme op actuele vraagstukken voor onze uniek klanten in de media, entertainment, kunst en cultuursector. Dit doen we door op maat gemaakt financiële diensten aan te bieden rond administratie, controle-/samenstelpraktijk, belastingadvies en advisering. Onze medewerkers hebben een hoog ambitieniveau, staan open voor verandering en omarmen nieuwe mogelijkheden – zelfs als die buiten de gebaande paden liggen. Samen maken wij het verschil.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben jij overtuigd tijdens het lezen over deze functie en denk je aan het functieprofiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en cv naar pz@kamphuisberghuizen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Ravesteijn, via telefoonnummer 035-623 98 19. Wie weet verwelkomen wij je binnenkort als onze nieuwe collega!

NOG VRAGEN?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.