Junior Belastingadviseur (32-40 uur)

Locatie: Hilversum

EEN SCHAT AAN KANSEN ALS JUNIOR BELASTINGADVISEUR

Wil jij werken voor aansprekende klanten in de media en entertainment en heb je een passie voor fiscale zaken? Voor onze fiscale praktijk in Hilversum zoeken we naar een enthousiaste Junior Belastingadviseur. Wij zijn een kleine, toegewijde organisatie met een warme sfeer. Bij Kamphuis & Berghuizen ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van ons hechte team. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit internationaal georiënteerde, culturele instellingen, artiesten, musea, beeldend kunstenaars, musici, presentatoren en film- en televisiebedrijven.

In de rol van Junior Belastingadviseur krijg je de kans om complexe belastingaangiften op te stellen en fiscale posities te analyseren. Je zult belastingadviezen voorbereiden en ervaren belastingadviseurs ondersteunen bij het adviseren van diverse klanten. Daarnaast speel je een cruciale rol in de interactie met de Belastingdienst en heb je direct contact met klanten. Wekelijks ben je actief betrokken bij het vaktechnisch overleg van onze fiscale afdeling.

Je bent als Junior Belastingadviseur gedreven om te groeien en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige Belastingadviseur. Bij Kamphuis & Berghuizen geloven we in interne ontwikkelingsmogelijkheden en bieden we relevante trainingen en opleidingen aan. Bovendien sta je er niet alleen voor: je kunt regelmatig rekenen op feedback van je collega’s om jouw groei te stimuleren. Kortom, een uitdagende functie vol variatie, waarin jouw bijdrage van onschatbare waarde is.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Een (bijna) afgeronde WO-opleiding Fiscaal recht of economie.
  • Je gedijt in een leuke teamomgeving.
  • Analytisch vermogen, nauwkeurigheid, initiatief, uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid, dit is essentieel.
  • Je hebt de drive om jezelf te ontwikkelen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Als lid van ons team kun je rekenen op:

  • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 verlofdagen op basis van een 40-urige werkweek en een uitstekende pensioenregeling.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in je carrière.
  • Een maandelijkse telefoonvergoeding.
  • Een gezellige werkomgeving waar we gezamenlijk lunchen, tafelvoetballen of genieten van een wandelingen samen in de prachtige omgeving.
  • Regelmatige uitjes en borrels met je collega’s.

WIE ZIJN WIJ?

Bij Kamphuis & Berghuizen werken we met passie aan financiële orde en rust om onze klanten verder te helpen. We richten ons dagelijks met enthousiasme op actuele fiscale vraagstukken voor onze unieke internationale klanten in de media, entertainment, kunst en cultuursector. Dit doen we door op maat gemaakte financiële diensten aan te bieden rond administratie, accountancy, belastingadvies en advisering. Onze medewerkers hebben een hoog ambitieniveau, staan open voor verandering en omarmen nieuwe mogelijkheden – zelfs als die buiten de gebaande paden liggen. Samen maken wij het verschil.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Word jij enthousiast tijdens het lezen over deze functie en denk je aan het functieprofiel en de eisten te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en cv naar pz@kamphuisberghuizen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Ravesteijn, via telefoonnummer 035-623 98 19. Wie weet verwelkomen wij je binnenkort als onze nieuwe collega!

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.