Aangiftemedewerker

Locatie: Hilversum

GRIJP JE KANS EN WERK ALS AANGIFTEMEDEWERKER

Wil jij een rol spelen in de opwindende fiscale wereld van media, entertainment, kunst en cultuur? Dit is je kans! Bij Kamphuis & Berghuizen zijn we op zoek naar een gedreven Aangiftemedewerker om ons team te versterken. Als Aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen van aangiften IB en VPB en de bijbehorende correspondentie. Bovendien bereid je documenten voor ten behoeve van complexe aangiften en jaarrapporten en controleer je eenvoudige aangiften én ben je het aanspreekpunt voor fiscale kwesties.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Kamphuis & Berghuizen ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van ons hechte team.  We investeren graag in onze medewerkers. Als je bij ons komt werken, kun je rekenen op:

  • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 verlofdagen op basis van een 40-urige werkweek en een uitstekende pensioenregeling.
  • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien en je professioneel te ontwikkelen.
  • Een maandelijkse telefoonvergoeding.
  • Een gezellige werkomgeving waar we samen lunchen, tafelvoetballen of genieten van een wandeling over de hei.
  • Regelmatige uitjes en borrels met je collega’s.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

  • Je hebt een fiscale hbo-opleiding afgerond of relevante werkervaring.
  • Analytisch vermogen en nauwkeurigheid zijn jouw sterke punten.
  • Je gedijt in een leuke teamomgeving.
  • Je beschikt over vakkennis en neemt initiatief.
  • Uitstekende contactuele vaardigheden, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn essentieel.

WIE ZIJN WIJ?

Bij Kamphuis & Berghuizen werken we met passie aan financiële orde en rust om onze klanten verder te helpen. We richten ons dagelijks met enthousiasme op actuele fiscale vraagstukken voor onze unieke internationale klanten in de media, entertainment, kunst en cultuursector. Dit doen we door op maat gemaakte financiële diensten aan te bieden rond administratie, accountancy, belastingadvies en advisering. Onze medewerkers hebben een hoog ambitieniveau, staan open voor verandering en omarmen nieuwe mogelijkheden – zelfs als die buiten de gebaande paden liggen. Samen maken wij het verschil.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben jij overtuigd tijdens het lezen over deze functie en denk je aan het functieprofiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en cv naar pz@kamphuisberghuizen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pepijn Hek, via telefoonnummer 035-623 98 19. Wie weet verwelkomen wij je binnenkort als onze nieuwe collega!

Nog vragen?

Neem dan contact op met Pepijn Hek via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.