Assistent Accountant voor de Samenstelpraktijk (32-40)

Locatie: Hilversum

BRENG JE TALENTEN TOT BLOEI IN DE SAMENSTELPRAKTIJK

Welkom bij Kamphuis & Berghuizen, waar we anders zijn dan de rest. We zijn geen alledaags accountants- en belastingadvieskantoor; we zijn uniek. Het grootste deel van onze cliënten bestaat uit culturele instellingen, artiesten, musea, beeldend kunstenaars, musici, presentatoren, film- en televisiebedrijven.

Bij Kamphuis & Berghuizen is het onze missie om voortdurend nieuwe horizon te verkennen, op zoek naar prikkelende uitdagingen en inspirerende cliënten. Wij beschouwen onszelf als een dynamisch en hecht team dat streeft naar innovatieve hoogwaardige dienstverlening, zowel in de controle- als in de samenstelpraktijk.

Jouw Rol

Als Gevorderd Assistent Accountant ben jij de verbindende schakel tussen ons en onze uiteenlopende klanten. Je werkt zelfstandig, maar staat nooit alleen. Samen met een ervaren assistent accountant vorm je een team dat onze cliënten voorziet van de best mogelijke accountancyoplossingen.

 • Zelfstandigheid met Ondersteuning: Je krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken en je eigen stempel te drukken op uiteenlopende accountancydiensten. Onze ervaren professionals staan altijd paraat om je te ondersteunen en te begeleiden.
 • Cliëntgericht Denken: Je ziet iedere klant als een unieke uitdaging en begrijpt hun specifieke behoeften. Door jouw inzet draag je bij aan hun financieel succes.
 • Samenwerking en Groei: Je bent onderdeel van ons team, een gemeenschap van gemotiveerde experts die gedreven zijn om samen te groeien.
 • Innovatie en Kwaliteit: Bij Kamphuis & Berghuizen streven we altijd naar verbetering. We verwelkomen jouw frisse ideeën en streven naar de hoogste kwaliteitsnormen.

Word een essentiële schakel in ons team en draag bij aan de groei en het succes van Kamphuis & Berghuizen. Solliciteer vandaag en ontdek hoe jouw talenten en passie een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze dynamische en bijzondere praktijk.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU? 

 • Je studeert of hebt een accountancy hbo-opleiding afgerond.
 • Je hebt 2/3 jaar werkervaring.
 • Analytisch vermogen en nauwkeurigheid zijn jouw sterke punten.
 • Je gedijt in een leuke teamomgeving.
 • Je beschikt over vakkennis en neemt initiatief.
 • Uitstekende contactuele vaardigheden, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn essentieel.

WAT BIEDEN WIJ JOU? 

Bij Kamphuis & Berghuizen ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van ons hechte team.  We investeren graag in onze medewerkers. Als je bij ons komt werken, kun je rekenen op:

 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 verlofdagen op basis van een 40-urige werkweek en een uitstekende pensioenregeling.
 • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien en je professioneel te ontwikkelen.
 • Een maandelijkse telefoonvergoeding.
 • Een gezellige werkomgeving waar we samen lunchen, tafelvoetballen of genieten van een wandeling over de hei.
 • Regelmatige uitjes en borrels met je collega’s.

WIE ZIJN WIJ?

Bij Kamphuis & Berghuizen werken we met passie aan financiële orde en rust om onze klanten verder te helpen. We richten ons dagelijks met enthousiasme op actuele vraagstukken voor onze unieke klanten in de media, entertainment, kunst en cultuursector. Dit doen we door op maat gemaakte financiële diensten aan te bieden rond administratie, controle- /samenstelpraktijk, belastingadvies en advisering. Onze medewerkers hebben een hoog ambitieniveau, staan open voor verandering en omarmen nieuwe mogelijkheden – zelfs als die buiten de gebaande paden liggen. Samen maken wij het verschil.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben jij overtuigd tijdens het lezen over deze functie en denk je aan het functieprofiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en cv naar pz@kamphuisberghuizen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Ravesteijn, via telefoonnummer 035-623 98 19. Wie weet verwelkomen wij je binnenkort als onze nieuwe collega!

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.