Administratief Medewerker (32-40 uur)

Locatie: Amsterdam

WERKEN IN DE CULTURELE SECTOR EN GEVOEL VOOR CIJFERS?

Ben jij goed met cijfers, heb je affiniteit met cultuur en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Ons kantoor midden in het bruisende Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker. In deze rol richt je je op het verlenen van administratieve diensten en het verzorgen van aangiften, jaarrekeningen en financiële prognoses voor onze vele klanten in de kunst, cultuur & entertainment sector.

HERKEN JIJ JE IN DEZE EIGENSCHAPPEN?

 • Een analytisch vermogen, nauwkeurigheid, oplossingsgerichtheid en initiatief zijn jouw sterke eigenschappen.
 • Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en bent flexibel en klantgericht.
 • Je gedijt in een leuke teamomgeving.
 • Jij hebt 1 tot 2 jaar ervaring, en bent bij voorkeur in het bezit van een diploma PD-Boekhouden en/of mbo-niveau 4 (met studie voor een MBA-diploma).
 • Daarnaast behoort een opleiding ‘on the job’ ook zeker tot de mogelijkheden voor starters.
 • Ook voor meer ervaren medewerkers zijn er aansprekende mogelijkheden.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij zijn een kleine, toegewijde organisatie met een warme sfeer. Bij Buro Zaken koesteren we onze medewerkers. Als je bij ons komt werken, kun je rekenen op:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief 29 verlofdagen op basis van een 40-urige werkweek en een uitstekende pensioenregeling.
 • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien en je professioneel te ontwikkelen.
 • Een maandelijkse telefoonvergoeding.
 • Een gezellige werkomgeving waar we samen lunchen of ontspannen wandelen door de stad.
 • Regelmatige uitjes en borrels met je collega’s.

WIE ZIJN WIJ?

Bij Buro Zaken werken we met passie aan financiële orde en rust om onze klanten verder te helpen. We richten ons dagelijks met enthousiasme op actuele financiële vraagstukken voor onze unieke klanten in de entertainment, kunst en cultuursector, zoals theatergezelschappen, musea en dj’s. Dit doen we door op maat gemaakte financiële diensten aan te bieden rond administratie, accountancy, belastingadvies en advisering. Onze medewerkers hebben een hoog ambitieniveau, staan open voor verandering en omarmen nieuwe mogelijkheden – zelfs als die buiten de gebaande paden liggen. Samen maken wij het verschil.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Pas jij perfect bij deze functie en denk je ook aan het functieprofiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en cv naar pz@kamphuisberghuizen.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Ravesteijn, via telefoonnummer 020 364 1172. Wie weet verwelkomen wij je binnenkort als onze nieuwe collega!

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 020 364 1172 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.