Junior belastingadviseur

Ben jij ambitieus, een echte teamplayer en constant op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons kantoor in Hilversum zijn wij op zoek naar een Junior belastingadviseur die ons team komt versterken (32 – 40 uur).

Wat ga je doen als Junior belastingadviseur?

In de functie van Junior belastingadviseur stel je (complexe) belastingaangiften op en beoordeelt daarbij fiscale posities, je bereidt adviezen voor en ondersteunt ervaren belastingadviseurs bij het adviseren aan diverse klanten en bent betrokken bij procedures met de Belastingdienst. In overleg met jouw leidinggevende krijg je een eigen rol in de dossiers van klanten en je hebt dan ook direct klantcontact. Wekelijks neem je actief deel aan het vaktechnisch overleg van de fiscale afdeling.

Als Junior belastingadviseur heb je de ambitie om te leren en door te groeien tot Belastingadviseur. Dit wordt zichtbaar door intern jezelf te ontwikkelen, zelfstandiger te worden en trainingen en opleidingen te volgen. Daarbij word je ondersteund door regelmatig feedback te ontvangen van je directe collega’s. Kortom, een uitdagende functie met veel afwisseling waarbij wij open staan voor jouw input.

Wat breng je mee?

Je studeert of hebt een WO opleiding Fiscaal recht (nagenoeg) afgerond. Heb je ervaring met Fiscaal Gemak is dit een pre.

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkennis, initiatief, contactuele vaardigheden, flexibel en cliëntgericht.

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS JE EEN VAN ONZE COLLEGA’S WORDT?

Een baan met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • 29 verlofdagen (op basis van een 40-urige werkweek)
  • Een prima pensioenregeling
  • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien
  • Maandelijkse telefoonvergoeding
  • Gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, potje tafelvoetbal spelen of een wandeling maken over de hei
  • Regelmatig uitjes en borrels met je collega’s
  • Heerlijke werkplek in mediastad Hilversum met fijne collega’s
VOLOP OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN
VOLOP DOORGROEIMOGELIJKHEDEN
29 VERLOFDAGEN PER JAAR
EEN PASSENDE PENSIOEN REGELING
MAANDELIJKSE
TELEFOONVERGOEDING

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgrote dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvies, met uitstekend bereikbare kantoren in Hilversum en Amsterdam. Wij werken, ook internationaal, voor een gevarieerde klantenkring hoofdzakelijk in de media- en entertainmentbranche, culturele sector en het MKB. Momenteel zijn er dertig mensen werkzaam in onze organisatie. We hebben een gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, een potje tafelvoetbal spelen of een wandeling over de heide maken.

Kenmerken van medewerkers van Kamphuis & Berghuizen zijn vlot en toegankelijk, hebben veel energie en hebben kennis van zaken. Hij/zij heeft een hoog ambitieniveau, is open-minded en vooruitstrevend, hij/zij staat open voor verandering en durft, ook buiten de gebaande paden, nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hij/zij is inventief met een nuchtere kijk.

Klaar voor de volgende stap?

Herken jij je in bovenstaand functieprofiel en wil jij werken bij een accountantskantoor met unieke klanten in de media, entertainment, kunst en cultuur branche? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief.

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.