Aangiftemedewerker (32-40 uur)

Ter versterking van ons kantoor in Hilversum zoeken wij een enthousiaste beginnend Aangiftemedewerker voor 32-40 uur. Kamphuis & Berghuizen is een gewoon accountants-en belastingkantoor, maar ook weer niet. Het merendeel van onze klanten bestaat namelijk uit culturele instellingen, artiesten, musea, beeldend kunstenaars, musici, presentatoren, film- en televisiebedrijven en beroepssporters.

Wat ga je doen als Aangiftemedewerker?

In de functie van Aangiftemedewerker stel je aangiften IB en Vpb en de daarmee samenhangende correspondentie op. Daarnaast bereid je stukken voor ten behoeve van het opstellen van complexe aangiften en/of jaarrapporten. Binnen jouw functie controleer je ook eenvoudige aangiften en ben je het aanspreekpunt inzake de fiscale aspecten. Tevens ben je betrokken bij de voorbereiding van bezwaarschriften.

Wat zoeken wij in jou?

Voor deze functie zoeken wij iemand die op dit moment een fiscale HBO opleiding volgt of deze reeds heeft afgerond. Ervaring met Fiscaal Gemak is een pré.

Tevens beschik je over de volgende competenties: Analytisch, nauwkeurig, vakkennis, initiatief, contactuele vaardigheden, flexibel en cliëntgericht.

Wat bieden wij?

Een baan met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

       • 29 verlofdagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek)
       • Een prima pensioenregeling
       • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien
       • Maandelijkse telefoonvergoeding
       • Gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, een potje tafelvoetbal spelen of een wandeling over de heide  maken
       • Regelmatig uitjes en borrels met collega’s
       • Heerlijke werkplek in mediastad Hilversum met fijne collega’s

Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
29 verlofdagen per jaar
Een passende pensioenregeling
Maandelijkse telefoonvergoeding

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgrote dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvies, met uitstekend bereikbare kantoren in Hilversum en Amsterdam. Wij werken, ook internationaal, voor een gevarieerde klantenkring hoofdzakelijk in de media- en entertainmentbranche, culturele sector en het MKB. Momenteel zijn er dertig mensen werkzaam in onze organisatie. We hebben een gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, een potje tafelvoetbal spelen of een wandeling over de heide maken.

Kenmerken van medewerkers van Kamphuis & Berghuizen zijn vlot en toegankelijk, hebben veel energie en hebben kennis van zaken. Hij/zij heeft een hoog ambitieniveau, is open-minded en vooruitstrevend, hij/zij staat open voor verandering en durft, ook buiten de gebaande paden, nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hij/zij is inventief met een nuchtere kijk.

Klaar voor de volgende stap?

Herken jij je in bovenstaand functieprofiel en wil jij werken bij een accountantskantoor met unieke klanten in de media, entertainment, kunst en cultuur branche? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief.

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of mail naar: pz@kamphuisberghuizen.nl.