Administratief medewerker

Ben jij ambitieus, een echte teamplayer en constant op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons kantoor in Hilversum zijn wij op zoek naar een Administratief medewerker die ons team komt versterken (32 – 40 uur).

Wat ga je doen als Administratief medewerker?

In de functie van Administratief medewerker richt jij je op het verlenen van administratieve diensten en het verzorgen van de BTW-aangiften voor onze mooie klantenportefeuille gericht op kunst, cultuur, media & entertainment.

Je beschikt over de volgende competenties: analystisch, nauwkeurig, vakkennis, initiatief, contactuele vaardigheden, flexibel, cliëntgericht en teamplayer.

Wat zoeken wij in jou?

Voor deze functie vragen wij iemand met 1 à 2 jaar ervaring + PD-boekhouden en/of MBO niveau 4 (studerend voor) MBA.

Ervaring met Exact Online is een pré.

Wat bieden wij?

Een baan met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
29 verlofdagen per jaar
Een passende pensioenregeling
maandelijkse telefoonvergoeding

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgrote dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvies, met uitstekend bereikbare kantoren in Hilversum en Amsterdam. Wij werken, ook internationaal, voor een gevarieerde klantenkring hoofdzakelijk in de media- en entertainmentbranche, culturele sector en het MKB. Momenteel zijn er dertig mensen werkzaam in onze organisatie. We hebben een gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, een potje tafelvoetbal spelen of een wandeling over de heide maken.

Kenmerken van medewerkers van Kamphuis & Berghuizen zijn vlot en toegankelijk, hebben veel energie en hebben kennis van zaken. Hij/zij heeft een hoog ambitieniveau, is open-minded en vooruitstrevend, hij/zij staat open voor verandering en durft, ook buiten de gebaande paden, nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hij/zij is inventief met een nuchtere kijk.

Klaar voor de volgende stap?

Herken jij je in bovenstaand functieprofiel en wil jij werken bij een accountantskantoor met unieke klanten in de media, entertainment, kunst en cultuur branche? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar pz@kamphuisberghuizen.nl

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.