Gevorderd Assistent Accountant voor de Controlepraktijk (32-40 uur)

Wat ga je doen als Gevorderd Assistent voor de Controlepraktijk?

Ter versterking van ons kantoor in Hilversum zoeken wij een enthousiaste gevorderd Assistent Accountant voor de controlepraktijk.Kamphuis & Berghuizen is een gewoon accountants- en belastingadviseurkantoor, maar ook weer niet. Het merendeel van onze klanten bestaat uit culturele instellingen, artiesten, musea, beeldend kunstenaars, musici, presentatoren, film- en televisiebedrijven en beroepssporters.

Als accountants proberen we continu onze grenzen te verleggen; op zoek naar boeiende uitdagen en interessante klanten. Wij zien onszelf als een jong hecht kantoor dat op een vernieuwde wijze een hoge kwaliteit dienstverlening nastreeft, zowel in de controle- als in de samenstelpraktijk.

Als  gevorderd assistent accountant werk je samen met, en word je aangestuurd door een ervaren assistent accountant en controleleider. In deze functie ben je betrokken bij het controleproces. De werkzaamheden vinden voor een belangrijk deel bij de klant op locatie plaats en zijn uitvoerend van aard.

Wat zoeken wij in jou?

Je bent studerend voor HBO of Universiteit bachelor. Je hebt 2 tot 3 jaar werkervaring. Bovendien heb je een positieve instelling en dito uitstraling. Beschik je over de vereiste kwalificaties en ben je initiatiefrijk, accuraat en sociaal vaardig, dan ben jij degene die wij zoeken.

Wat bieden wij?

Een baan met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

       • 29 verlofdagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek)
       • Een prima pensioenregeling
       • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien
       • Gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, een potje tafelvoetbal spelen of een wandeling over de heide maken
       • Regelmatig uitjes en borrels met collega’s
       • Heerlijke werkplek in mediastad Hilversum met fijne collega’s
29 verlofdagen per jaar
Een passend pensioenregeling
Doorgroeimogelijkheden
Volop opleidingsmogelijkheden
Maandelijkse telefoonvergoeding

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgrote dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvies, met uitstekend bereikbare kantoren in Hilversum en Amsterdam. Wij werken, ook internationaal, voor een gevarieerde klantenkring hoofdzakelijk in de media- en entertainmentbranche, culturele sector en het MKB. Momenteel zijn er dertig mensen werkzaam in onze organisatie.

Kenmerken van medewerkers van Kamphuis & Berghuizen zijn vlot en toegankelijk, hebben veel energie en zijn slim. Hij/zij heeft een hoog ambitieniveau, is open-minded en vooruitstrevend, hij/zij staat open voor verandering en durft, ook buiten de gebaande paden, nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hij/zij is inventief met een nuchtere kijk.

Klaar voor de volgende stap?

Indien deze functieomschrijving jouw interesse heeft gewekt, mail dan jouw CV en motivatiebrief naar pz@kamphuisberghuizen.nl.

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.