Zelfstandig Assistent Accountant Samenstelpraktijk (32-40 uur)

Wat ga je doen als Zelfstandig Assistent Accountant Samenstelpraktijk?

Ben jij ambitieus, een echte teamplayer en constant op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons kantoor in Hilversum zijn wij op zoek naar een zelfstandig assistent accountant (samenstel) die ons team komt versterken. Als zelfstandig assistent accountant heb je een afwisselende functie. In samenwerking met de verantwoordelijke accountant en/of andere teamgenoten verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden. Wij beschikken over een onderscheidend klantenpakket binnen de culturele sector, media- en entertainment branche.

Je stelt (complexe) jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op en helpt klanten hun financiële administraties in te richten. Als zelfstandig assistent behoef je weinig aansturing en kun jij andere collega’s helpen bij het oplossen van vraagstukken. Je bent daarom op de hoogte van de richtlijnen en kwaliteitsstandaarden die van toepassing zijn. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

Wat zoeken wij in jou?

Je hebt minimaal vier tot vijf jaar werkervaring. Je beschikt over een afgeronde opleiding SPD of HBO-BE/Accountancy. Je hebt een hoog ambitieniveau, bent slim, open-minded en vooruitstrevend. Je staat open voor verandering en durft, ook buiten de gebaande paden, nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Wat bieden wij?

Een baan met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • 25 verlofdagen en 1 ATV-dag per jaar (op basis van een 40-urige werkweek)
  • Een prima pensioenregeling
  • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien
  • Gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, een potje tafelvoetbal spelen of een wandeling over de heide maken
  • Regelmatig uitjes en borrels met collega’s
  • Heerlijke werkplek in mediastad Hilversum met fijne collega’s
25 verlofdagen en 1 ATV-dag per jaar
Een passend pensioenregeling
Doorgroeimogelijkheden
Volop opleidingsmogelijkheden

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgrote dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvies, met uitstekend bereikbare kantoren in Hilversum en Amsterdam. Wij werken, ook internationaal, voor een gevarieerde klantenkring hoofdzakelijk in de media- en entertainmentbranche, culturele sector en het MKB. Momenteel zijn er dertig mensen werkzaam in onze organisatie.

Kenmerken van medewerkers van Kamphuis & Berghuizen zijn vlot en toegankelijk, hebben veel energie en zijn slim. Hij/zij heeft een hoog ambitieniveau, is open-minded en vooruitstrevend, hij/zij staat open voor verandering en durft, ook buiten de gebaande paden, nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hij/zij is inventief met een nuchtere kijk.

Klaar voor de volgende stap?

Herken jij je in bovenstaand functieprofiel en wil jij werken bij een accountantskantoor met unieke klanten in de media, entertainment, kunst en cultuur branche? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar pz@kamphuisberghuizen.nl.

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of e-mailadres: pz@kamphuisberghuizen.nl.

Onze andere openstaande vacatures: