Zelfstandig Assistent Accountant Controlepraktijk (32 – 40 uur)

Wat ga je doen als Zelfstandig Assistent Accountant Controlepraktijk?

Ben jij ambitieus, een echte teamplayer en constant op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan zij wij op zoek naar jou! Voor ons kantoor in Hilversum zijn wij op zoek naar een zelfstandig assistent accountant (audit) die ons team komt versterken. In de functie van zelfstandig assistent accountant in de controlepraktijk richt jij je op het zelfstandig uitvoeren van onderdelen van de controle opdracht. Als zelfstandig assistent behoef je weinig aansturing en kun jij andere collega’s helpen bij het oplossen van vraagstukken. Je bent daarom op de hoogte van de richtlijnen en kwaliteitsstandaarden die van toepassing zijn. Ook wordt binnen deze functie verwacht dat je zelfstandig klantcontact kan leggen voor het uitvoeren van de controle.

Je hebt als zelfstandig assistent de ambitie om te leren en door te groeien tot teamleider. Dit wordt zichtbaar door intern jezelf te ontwikkelen, zelfstandiger te worden en door het volgen van een opleiding. Daarbij word je ondersteund door regelmatig feedback te ontvangen van de accountant en de teamleider. Tevens krijg je in de zomermaanden de mogelijkheid om aan projecten te werken ter verbetering van onze organisatie. Kortom, een uitdagende functie met veel afwisseling waarbij wij open staan voor jouw input.

Wat zoeken wij in jou?

Je hebt minimaal vier tot vijf jaar werkervaring en studeert in de master- en/of postmasterfase voor RA. Je kunt goed werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties en hebt hiervoor aanvullende cursussen/opleidingen gevolgd.  Je bent vlot, toegankelijk en hebt veel energie. Je hebt een hoog ambitieniveau, bent slim, open-minded en vooruitstrevend. Je staat open voor verandering en durft, ook buiten de gebaande paden, nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Wat kun je verwachten als je een van onze collega’s wordt?

Een baan met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

       • 25 verlofdagen en 1 ATV-dag per jaar (op basis van een 40-urige werkweek)
       • Een prima pensioenregeling
       • Volop opleidingsmogelijkheden met ruimte om door te groeien
       • Zelf je auto uitkiezen binnen jouw leasebudget
       • Maandelijkse telefoonvergoeding
       • Gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, potje tafelvoetbal spelen of een wandeling maken over de hei
       • Regelmatig uitjes en borrels met je collega’s
       • Heerlijke werkplek in mediastad Hilversum met fijne collega’s
25 verlofdagen en 1 ATV-dag per jaar
Een passend pensioenregeling
Doorgroeimogelijkheden
Volop opleidingsmogelijkheden
Maandelijkse telefoonvergoeding
Een leaseregeling

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgrote dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvies, met uitstekend bereikbare kantoren in Hilversum en Amsterdam. Wij werken, ook internationaal, voor een gevarieerde klantenkring hoofdzakelijk in de media- en entertainmentbranche, culturele sector en het MKB. Momenteel zijn er dertig mensen werkzaam in onze organisatie. We hebben een gezellige werkomgeving waar we met elkaar lunchen, een potje tafelvoetbal spelen of een wandeling over de heide maken.

Kenmerken van medewerkers van Kamphuis & Berghuizen zijn vlot en toegankelijk, hebben veel energie en zijn slim. Hij/zij heeft een hoog ambitieniveau, is open-minded en vooruitstrevend. Hij/zij staat open voor verandering en durft, ook buiten de gebaande paden, nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hij/zij is inventief met een nuchtere kijk.

Klaar voor de volgende stap?

Herken jij je in bovenstaand functieprofiel en wil jij werken bij een accountantskantoor met unieke klanten in de media, entertainment, kunst en cultuur branche? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar pz@kamphuisberghuizen.nl. Wie weet verwelkomen wij jou snel als onze nieuwe collega!

Nog vragen?

Neem dan contact op met Patricia Ravesteijn via telefoonnummer: 035 – 623 98 19 of mail naar: pz@kamphuisberghuizen.nl.

Onze andere openstaande vacatures: